Ongeëvenaard in schijfoptimalisatie

PerfectDisk defragmentation

Disk Defragmentatie en Optimalisatie

PerfectDisk biedt slimmere defragmentatie en optimalisatie voor al uw drives – HDD en SSD – en bespaart op energiekosten door beperkt gebruik te maken van processor en disk I/O resources.

PerfectDisk is hèt vlaggenschip van Raxco Software. De optimalisatie van PerfectDisk staat op een eenzame hoogte. Ook voor virtuele systemen, waarvan veel mensen ten onrechte veronderstellen dat fragmentatie niet meer van belang is.

PerfectDisk komt in diverse uitvoeringen:

  • PerfectDisk Pro is bedoeld voor stand-alone gebruik thuis en op kantoor op stand-alone werkstations. Verbeter prestaties tot zo’n 30% door schijfdefragmentatie en optimalisatie.
  • PerfectDisk Home Server kunt u op een thuis-server installeren (waar bijvoorbeeld films en muziek op staan).
  • Verhoog server prestaties tot 30% met defragmentatie en optimalisatie. PerfectDisk Server is geoptimaliseerd voor professionele server omgevingen.
  • PerfectDisk vSphere verbetert VMWare prestaties door een overmaat aan SCSI commando’s, geïnitieerd door de virtuele machines, te beperken. Daarmee wordt vertraging, queue ophoping en IOPS drastisch verminderd.
  • PerfectDisk Hyper-V verbetert de prestaties van de virtuele host en de virtuele machines. Een overmaat aan SCSI commando’s, aangevraagd door virtuele machines, wordt beperkt tot een minimum. Dat vermindert vertraging, queue ophoping en IOPS aanzienlijk.

Versies voor thuis

 

 

Versies voor op kantoor

 

 

Vergelijken van kenmerken